TUGAS BAHASA INGGRIS 3

Posted: 4 Juni 2013 in Tak Berkategori

 

  1. I am slow to_______.

Answer            : Make my opinion

Reasion           : Menyatakan pandangan

2.  I have to have this report finished________.

Answer            : Until Friday

Reasion           : Sampai jumat

3.  We werw fortunate enough to visit the Grand Canyon. It has________.

Answer            : Many beautiful landscapes

Reasion           : Pemandangan

4.  The car was parked directly___________ the diner.

Answer            : Ahead of

Reasion           : Di depan

5.  The ski resorts are usually crowded. There are many people_______ skiing.

Answer            : That enjoying

Reasion           : Menikmati melakukan/menikmati bermain

6.  It is already 3 o’clock. Can you_______ time to catch the bus ?

Answer            : Have it in

Reasion           : Dengan segera

7.  I went to have my glasses _________.

Answer            : Fitted

Reasion           : Past Tense

8.  Mary’s house is ________ the hair salon. Do you think you can find it ?

Answer            : Near to

Reasion           : Tidak jauh/dekat

9.  The burning stick was very hot. He let ________ just in time.

Answer            : Go alone it

Reasion           : Past Tense

10.  Do we have ________ money to last us the week ?

Answer            : Plentiful

Reasion           : Banyak berlimpah11.

11..John decided _________ golf on weekends.

Answer            : To commence

Reasion           : Memutuskan untuk memulai

12.It _________ to me whether we meet them or not

Answer            : Makes not a difference

Reasion           : Ada kata makes karena di depannya “it”

13.  We were ________ after all the hard work.

Answer            : Outworn

Reasion           : Past Tense

14.  We saw _________ wild animals while on vacation.

Answer            : Quite many

Reasion           : Reposition + In

15.  They are late as usual. I don’t think we should _________ them.

Answer            : Wait for

Reasion           : Untuk menunggu

16.Are you _________ the competition ?

Answer            : Going entering

Reasion           : Past Tense

17.  You had better ________ the tourist information office.

Answer            : Inquiring at

Reasion           : Simple Present

18. Ireland was part of the UK, ________?

Answer            : Didn’t it

Reasion           : Past Tense

19.They will be ________ this summer ?

Answer            : Presents

Reasion           :Reposition + In

20. Will they go ________ this summer ?

Answer            : To swim

Reasion           : Simple Present

21.   The New York police were very anxious ________ about the crime.

Answer            : Learn more

Reasion           : Because it for Countable

22.  Many excited women could ________ at the department store sale.

Answer            : Be seen

Reasion           : Present Future

23. The sink in the locker room tends to __________.

Answer            : Overflow

Reasion           : Past Tense

24.  How long did the baseball game ________?

Answer            : Endure

Reasion           : Menentukan berapa lama

25. We must _________ the annual board meeting tomorrow.

Answer            : Attend to

Reasion           : Present future

  1. The subway station is _________ here.

Answer            : Near to

Reasion           : Simple Present

2.  When we woke up, everywhere was _________ snow.

Answer            : Covered by

Reasion           : Menentukan kapan

3.  Do earthquakes ________ often in North America ?

Answer            : Break out

Reasion           : Because it for countable

4.  We had better _________ before it begins to rain.

Answer            : Leaving

Reasion           : Simple Present Tense for question

5.  A large crowd _________ in front of the train station.

Answer            : To gather

Reasion           : Asking the feel of new condition

6.  In winter, driving accidents occur quite _______ on the highways.

Answer            : Many

Reasion           : Past Tense

7.  Would you like to _________ to the United States ?

Answer            : Voyage

Reasion           : Present Future

8.  Most people at some stage have a feeling________.

Answer            : Responsibility

Reasion           : In Beded question

9.  This stadium can hold _________.

Answer            : A large audience

Reasion           : Present Future

10. When the mountain forests ________, there can be large forest fires.

Answer            : Becoming dry

Reasion           : V+V1+adj come after subject

11. “What kind of work are you doing for that company?”

“I’m ________ as an administrator.”

Answer            : Employed

Reasion           : V+ being employed

12. “I don’t want to buy anything, do you?”

“Yes , I’d like to buy __________ “

Answer            : Some pencils

Reasion           : Put in positive sentences

13.We can _________ sports on Saturday if you’d like.

Answer            : Has

Reasion           : Comes after modal auxiliary

14.__________ the hotel rooms are reserved throughout peak season.

Answer            : Almost of

Reasion           : Identify amount of things

15. “ Where did you work before?”

“I worked only minutes ________ railroad track.”

Answer            : From the

Reasion           : Menentukan dimana

16. “I don’t think it will rain at all today, do you?”

“        No , I _________ so.”

Answer            : Do think not

Reasion           : Some kind of Indirect Speech

17. We have only another five minutes. I think we _________.

Answer            : Be hurry

Reasion           : Menentukan kami

18. Many fans showed up at the stadium. They were _______ the big game.

Answer            : Anxious to see

Reasion           : Menentukan berapa banyak

19. “Who did you meet at the community dinner dance?”

“ I met many ________ people.”

Answer            : Celebration

Reation            : Reposition In

20. “John isn’t sure that the meeting will be held tomorrow.”

“I met many ________ people.”

Answer            : Am certainly

Reasion           : Past Tense

21. My brother loves to watch baseball ; I ___________ basketball.

Answer            : Preferring to watch

Reasion           : Prefer+to V1

22. Many people are waiting for the news bulletin. It will ___________ soon.

Answer            : Circulate around

Reasion           : Simple Present

23. I think our guests will __________.

Answer            : Shortly be here

Reasion           : Come after will

24. Who ____________ when John is likely to turn up.

Answer            : Do know

Reasion           : Present future

25. The managers are ___________ a new work schedule now.

Answer            : Arranging up

Reasion           : Simple Present

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s