TUGAS BAHASA INGGRIS 2

Posted: 4 Juni 2013 in Tak Berkategori
  1.  “Your are welcome to order the goods now.”

                “But the Payment should be made _______”

          Answer          : C. In advance

          Reason         : This santence is Future perfect in passive.

   2.    “Where do you live now?”

         “I live in Utah ; my ______”

          Answer          : C. Parents do, too.

          Reason         : This santence is simple present, and too is used because the
subject is
 prural and v1.

  3.    I cannot understand my neigbor’s accent. I wish she would ______.

         Answer          : A. Speak clearer

         Reason         : It conditional, after would followed by v1.

 4.    “Why are you driving so fast?”

        “I’m _______.”

        Answers       : C. In a hurry

        Reason         : Reposition + in

 5.    I have your music CD. I think I _______ your concert video.

        Answer          : A. Also have

        Reason         : Also must be used before have.

6.    I hear you have started a new job. ______ like it?

       Answer          : A. How do you

       Reason         : Asking the feel of new condition.

 

7.    I really have to go now. I have _______ the doctor.

       Answer          : D. An appoinment with

       Reason         :Past tense

8.    I can meet you at Central Station. Will _______?

       Answer          : C. That be convinient

       Reason         : Because convinient followed by adjective.

9.    I don’t have any results for you today. I _______ tomorrow.

       Anwer            : D. May have some.

       Reason         : Because it’s a positive santance.

10. I would rather _______ a quiet cup of coffee in the office than sit in a noisy cafe.

      Answer          : A. Have

      Reason         : Would rather + V1

11. “Where ______ last weekend?”

     “I went to see my aunt and uncle.”

      Answer          : D. Did you go

      Reason         : Past Tense

12. I was very surprised _______ that she didn’t pass the exam.”

      Answer          : D. To hear

      Reason         : after surprised must followed by invinitive.

13. “Why ______ she isn’t speaking to us ?”

      “We must have done something that upset her. She just too sensitive.”

       Answer          : C. Do you think

       Raeson         : Simple Prensent tense for question.

14. I hope that this winter won’t be ______ last.

       Answer          : A. As cold as

       Reason         : As + Adjective + as. Compharation simmilar.

15. Sorry to be late. I was delayed by ______.”

      Answer          : A. A heavy Traffic

      Reason         : Traffic is a noun countable

16. The sky is getting dark. It ______ rain is on its way.

       Answer          : A. Looks

       Reason         : Simple Present

17. Would you do me a small favour? I _____ very much.

      Answer          : D. Would appreciate it.

      Reason         : Would + v1. For lightness

18. I am familiar with that product. I dont know ______ times i’ve seen it advertised on
TV.

      Answer          : How many

      Reason         : Beacuse it for Countable 

19. “When _____ leaving for Toronto, Canada?”

      “We are planning to set out at 10 o’clock.”

      Answer          : A. Are we

      Reason         : Present Progresive (Planning)

20. I asked robert when he could fix my leaking up tap. He said that he would come round
and     fix it _______.

     Answer          : D. As soon as possible.

     Reason         : some kind of Indirect Speech

21. “Do you know ______ that building is?”

      “I would say that was built at least 100 tears ago.”

      Answer          : C. How old

      Reason         : In Beded question

22. That man told us that the next train would arrive ____.

      Answer          : A. At three thirty

      Reason         : Some kind of indirect speech

23. “How ________ a crowd had gathered at the scene of accident?”

      “ I dont’t know exactly, but there were a lot of shocked onlooker.”

      Answer          : A. Large

      Reason         :

24. That is the city ______ worst crime record.

       Answer          : C. With the

       Reason         :

25. “Where should i put this key?”

      “You can ________ it on the shelf.”

      Answer          : D. Put

      Reason         : Present Future

26. Write a book is trully a process, and one that is immposible to complete without
considerable assistence from many others.

      Answer          : Writing

      Reason         : It must be gerund.

 

27. The first section of this book will probably be most help to you right now.

       Answer          : Helpfull 

       Raeson         : it must be adjective

28. My slow and steady approach to the challenge of sleep focus on using this challenge as an opportunity to help you ans your baby.

       Answer          : Focused 

       Reason         : it must be passive

29. Other parents might wanted to incrporate other calming rituals, such as singing a lullaby, saying prayers, or telling a story.

      Answer          : Want

      Reason         : after might it must be v1

30. If you wait to return until a child is crying or calling for you, you are sending them the very clear message that these calls and cries will lead to your return, and there by motivating these behaviors.

      Answer          : Motivate

      Reason         : Must be parralel

31. Just knowing that i would returned was enough to let him stay quitely in his bed

       Answer          : Return

       Reason         : After would must be v1

32. When children awake at night, as they all will at some point, you face an additional challenge : Getting your child back to sleep when you are probably mostly asleep yourself.

       Answer          : Point

       Reason         : will + v1

33. It seems to me that my previous position have afforded me just the experience needed to enable me to do work required in your office to your satisfaction.

       Answer          : positions

      Reason         :

34. This feeding should be done quick and quitly so that you don’t provide unnecessary stimulation and excitement.

       Answer          : Quickly

       Reason         : Must be adverb

35. I have been told by Mr. John L. Peterson, manager of credit, The Bussiness Book Publishing Company, New York, with whom i believed you acuainted that you are expecting to making some additions to you accounting staff in January 2013.

      Answer          : Make

      Reason         : Must be invinitive

36. I shall be in Rio de Janiero in January, i hope that you given me an interview at sometime convinient to you during that month.

       Answer          : Give

       Reason         : Must be v1

37. Thank you very much for calling to my attention the possible vacancies in the Accounting Departement at the Brazilian branch of the International Bussiness Book Company on Rio de Janiero.

       Answer          : in

       Reason         : must be in because it’s a town

38. In the school year of 2006 – 2008, i take two courses with you, “Accounting Problems” and “Cost Accounting” at Bronx Community Collage in the evening section.

       Answer          : Took

       Reason         : because it has already happened it must be Past tense

39. I am great interested in the poition as you outline it to me.

       Answer          : Greatly

       Reason         : Must be adverb

 

40. You may not relishing continually buying pacifiers or having multiple back up pacifiers with you at all time.

       Answer          : Relish

       Reason         : after may not is followed by v1

 

 

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s