Dikumpulkan Untuk Tugas mata kuliah bahasa inggris 2 (PG)

Posted: 30 April 2013 in Tak Berkategori

1. “Your are welcome to order the goods now.” “But the Payment should be made _______”

Answer : C. In advance

Reason : This sentence is Future perfect in passive.

2. “Where do you live now?” “I live in Utah ; my ______”

Answer : C. Parents do, too.

Reason : This sentence is simple present, and too is used because the subject is prural and v1.

3. I cannot understand my neigbor’s accent. I wish she would ______.

Answer : A. Speak clearer

Reason : It conditional, after would followed by v1.

4. “Why are you driving so fast?” “I’m _______.”

Answers : C. In a hurry

Reason : Reposition + in

5. I have your music CD. I think I _______ your concert video.

Answer : A. Also have

Reason : Also must be used before have.

6. I hear you have started a new job. ______ like it?

Answer : A. How do you

Reason : Asking the feel of new condition.

7. I really have to go now. I have _______ the doctor.

Answer : D. An appoinment with

Reason : It may have meaning that “ i have a scheduled meeting with –not to- the doctor”

8. I can meet you at Central Station. Will _______?

Answer : C. That be convinient

Reason : Because convinient followed by adjective.

9. I don’t have any results for you today. I _______ tomorrow.

Anwer : D. May have some.

Reason : Because it’s a positive santance.

10. I would rather _______ a quiet cup of coffee in the office than sit in a noisy cafe.

Answer : A. Have

Reason : Would rather + V1

11. “Where ______ last weekend?” “I went to see my aunt and uncle.”

Answer : D. Did you go

Reason : Past Tense

12. I was very surprised _______ that she didn’t pass the exam.”

Answer : D. To hear

Reason : after surprised must followed by invinitive.

13. “Why ______ she isn’t speaking to us ?” “We must have done something that upset her. She just too sensitive.” Answer : C. Do you think

Raeson : Simple Prensent tense for question.

14. I hope that this winter won’t be ______ last.

Answer : A. As cold as

Reason : As + Adjective + as. Compharation simmilar.

15. Sorry to be late. I was delayed by ______.”

Answer : A. A heavy Traffic

Reason : Traffic is a noun countable

16. The sky is getting dark. It ______ rain is on its way.

Answer : C. Seems to

Reason : By seeing the condition of the the sky, we may predict that it going to rain.

17. Would you do me a small favour? I _____ very much.

Answer : D. Would appreciate it.

Reason : Would + v1. For lightness

18. I am familiar with that product. I dont know ______ times i’ve seen it advertised on TV.

Answer : A. How many

Reason : Beacuse it for Countable

19. “When _____ leaving for Toronto, Canada?” “We are planning to set out at 10 o’clock.”

Answer : A. Are we

Reason : Present Progresive (Planning)

20. I asked robert when he could fix my leaking up tap. He said that he would come round and fix it _______.

Answer : D. As soon as possible.

Reason : some kind of Indirect Speech

21. “Do you know ______ that building is?” “I would say that was built at least 100 tears ago.”

Answer : C. How old

Reason : In Beded question

22. That man told us that the next train would arrive ____.

Answer : A. At three thirty

Reason : Some kind of indirect speech

23. “How ________ a crowd had gathered at the scene of accident?” “I dont’t know exactly, but there were a lot of shocked onlooker.”

Answer : A. Large

Reason : It’s to ask about the amount of the crowd.

24. That is the city ______ worst crime record.

Answer : D. For the

Reason : It has meaning : “that is the city in (which) the worst crime record”

25. “Where should i put this key?” “You can ________ it on the shelf.”

Answer : D. Put

Reason : Present Future

26. Write a book is trully a process, and one that is immposible to complete without considerable assistence from many others.

Answer : Writing

Reason : It must be gerund.

27. The first section of this book will probably be most help to you right now.

Answer : Helpfull

Raeson : it must be adjective

28. My slow and steady approach to the challenge of sleep focus on using this challenge as an opportunity to help you ans your baby.

Answer : Focused

Reason : it must be passive

29. Other parents might wanted to incrporate other calming rituals, such as singing a lullaby, saying prayers, or telling a story.

Answer : Want

Reason : after might it must be v1

30. If you wait to return until a child is crying or calling for you, you are sending them the very clear message that these calls and cries will lead to your return, and there by motivating these behaviors.

Answer : Motivate

Reason : Must be parralel

31. Just knowing that i would returned was enough to let him stay quitely in his bed

Answer : Return

Reason : After would must be v1

32. When children awake at night, as they all will at some point, you face an additional challenge : Getting your child back to sleep when you are probably mostly asleep yourself.

Answer : Point

Reason : will + v1

33. It seems to me that my previous position have afforded me just the experience needed to enable me to do work required in your office to your satisfaction.

Answer : Positions

Reason : it since the perfect verbs follows is “have afforded” the noun should be plural.

34. This feeding should be done quick and quitly so that you don’t provide unnecessary stimulation and excitement. Answer : Quickly

Reason : Must be adverb

35. I have been told by Mr. John L. Peterson, manager of credit, The Bussiness Book Publishing Company, New York, with whom i believed you acuainted that you are expecting to making some additions to you accounting staff in January 2013.

Answer : Make

Reason : Must be invinitive

36. I shall be in Rio de Janiero in January, i hope that you given me an interview at sometime convinient to you during that month.

Answer : Give

Reason : Must be v1

37. Thank you very much for calling to my attention the possible vacancies in the Accounting Departement at the Brazilian branch of the International Bussiness Book Company on Rio de Janiero.

Answer : in

Reason : must be in because it’s a town

38. In the school year of 2006 – 2008, i take two courses with you, “Accounting Problems” and “Cost Accounting” at Bronx Community Collage in the evening section.

Answer : Took

Reason : because it has already happened it must be Past tense

39. I am great interested in the poition as you outline it to me.

Answer : Greatly

Reason : Must be adverb

40. You may not relishing continually buying pacifiers or having multiple back up pacifiers with you at all time.

Answer : Release

Reason : after may not is followed by v1

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s